Εικόνες φίλων από Facebook 3


Συνεχίζουμε το τρίτο αφιέρωμα μας με εικόνες που κοινοποιήσατε εσείς στην ομάδα και στο προφίλ μας στο Facebook.

Προσπαθούμε να συλλέξουμε όσο πιο πολύ φωτογραφικό υλικό μπορούμε και γι' αυτό καθυστερούμε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο στο Site μας.

Ο στόχος μας άλλωστε είναι να προβάλουμε κάθε γωνιά της πόλης μας, που τόσο όμορφα ο χρόνος έχει δημιουργήσει την όμορφη Άμφισσα, που σε κάθε γωνιά της κρύβει και μια ιστορία. Ιστορίες που οι παλιοί Σαλωνίτες έχουν να μας διηγηθούν, για να θυμούνται οι ίδιοι και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Και για ακόμα μια φορά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με τις όμορφες εικόνες που κοινοποιείτε στο Facebook συμβάλετε στην δημιουργία του κάθε άρθρου μας. Φυσικά στης φωτογραφίες σας αναφέρεται και το δικό σας όνομα όπως αναγράφεται στον λογαριασμό σας στο Facebook.


Alexandros Kyriakidis‎









Despoina Tsiokana





Nikos Kokologos







Takis Velentzas







































Xrusafoula Tsionou





Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε τις έχουν ανεβάσει μέλη της ομάδας μας στο Facebook, και πιστεύουμε ότι είναι δικές τους.

Αν κάποια από τις φωτογραφίες δεν ανήκει σε αυτόν του την ανέβασε, την ευθύνη την έχει μόνο αυτός μιας και εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε σε ποιον ανήκει πραγματικά η κάθε φωτογραφία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει