Νίκος Παπουτσής: Ένας συντοπίτης μας στο Rising star! [Εικόνες & Βίντεο].


Είναι από την Άμφισσα τον λένε Νίκο Παπουτσή και είναι 33 ετών, και έχει μια φωνή υπεροχή που μπορεί οι περισσότεροι από εμάς, να έχουν θαυμάση και να έχουν διασκέδαση με την όμορφη φωνή του Νικόλα...


Και όπως λέει ο σοφός λαός μας τα πολλά λογία είναι φτώχεια... ας μπούμε λοιπόν στο θέμα μας.

Αυτή την Κυριακή ο Νίκος διαγωνίζεται σε ένα τηλεοπτικό Show του Ant1 στο Rising Star γι' αυτό ας δώσουμε την θετική μας ψήφο στον Νίκο για να μπορέσει να εκτόξευσή την καριέρα του έξω από τα σύνορα της πόλης μας, και να τον δούμε δίπλα σε όλους αυτούς τους μεγάλους καλλιτέχνες που θαυμάζουμε κατά καιρούς από την τηλεόραση η από το ίντερνετ και οι πιο πολλοί από εμάς από κοντά.





Ανοίξτε κι εσείς την τηλεόραση σας το βράδυ της Κυριακής 8/1/2017 στις 21:00 και με μια εφαρμογή από το κινητό σας οπού την εφαρμογή θα την βρείτε πατώντας ΕΔΩ.

Δουλεύει μόνο σε κινητά και τάμπλετ Android.

 
 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς σαν Εικόνες Της Άμφισσας, και όπως είπαμε παραπάνω τα πολλά λογία είναι φτώχεια, Νικόλα καλή επιτυχία κάθε σου όνειρο σου ευχή μας να γίνει πραγματικότητα και η πορεία σου στα καλλιτεχνικά δρώμενα να είναι πάντα σπαρμένη με επιτυχίες και μόνο επιτυχίες, γιατί σε γνωρίζω προσωπικά και εισαι καλό παιδί και αξίζεις την επιτυχία!































Νικόλα καλή επιτυχία από όλους εμάς!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει